.

.

2017 Нов пристигане Мокуру дървена играчка тенис на флип ръчно фабрика стресът е невероятен треньор концентрация сутиен и томбола

2017 Нов пристигане Мокуру дървена играчка тенис на флип ръчно фабрика стресът е невероятен треньор концентрация сутиен и томбола

BGN 2.00
BGN 3.20
-37 %
Продукти


Сега е много горещо настолна флип-играчка, тя може да ви помогне да облекчи налягането, нашата играчка е направен от дърво, и нашата живопис-това е защитата на околната среда, и най-вече от естествено дърво-това не е боя.
Заглавие : MOKURU Desktop Flip Toy
Материал : Висококачествена Буковая Дърво Hiqh
Размер : 9*2.6*2.6 см
Опаковка : Найлонова Торбичка
ЗАЩО МОКУРУ? Мокуру наистина е подходящ за всеки мъж! Просто си играе с Мокуру за няколко минути на ден, вие можете да подобрите концентрацията на вниманието и координацията на ръцете и очите.Независимо от това, какви трикове решите да практикувате, игра с Мокуру може да ви даде безкрайни часове на удоволствие и радост!
За Плащане 1. Ние приемаме само плащане Alipay. 2.Ако имате някакви проблеми с плащането, моля, уведомете ни за това чрез съобщение Aliexpress. Политиката На Доставка 1. Нашата работа от понеделник до неделя (и Пекин време) и ще изпрати на вашия продукт в рамките на 1-3 дни след получаване на плащането. 2.можем да доставим продуктите до вашия адрес Aliexpress. Моля, уверете се, че вашият адрес Aliexpress идентична и корректен. Ако имате нужда от промяна на адрес, моля да ни уведомите за това веднага след плащането. 3. проверка срок на доставка (в нормално състояние) : обикновено нуждата му отнема около 15-45 работни дни.

R

Добавки за продукти