.

.

11см*16см бял / прозрачен еднократна употреба с клапан светкавица на дребно на пластмасови опаковки чанта Ziplock Zip-Lock чанта за съхранение на пакет w / виси дупка

11см*16см бял / прозрачен еднократна употреба с клапан светкавица на дребно на пластмасови опаковки чанта Ziplock Zip-Lock чанта за съхранение на пакет w / виси дупка

BGN 19.20
Продукти

Водоустойчив, отново герметизируемый, може да се използва отново и отново. Идеален за направата на бижута, занаяти, дизайн на костюми, на електронни продукти и аксесоари и т.н. чанта ziplock лесно се затваря и рециклиран материал : висококачествен прозрачен PP(Пропеновый полимер) размери : външен размер : 11 см*16 см, вътрешен размер : 10 см.*12 см цвят : отпред ясно, отзад е бял само да продават пакет чанта, без да се включват други елементи.
Поръчка 700 парчета, експресна доставка.
Ако имате нужда от друг размер, моля, натиснете на връзката
Доставка :
1. Всички поръчки се изпращат в рамките на 5 работни дни, както е обещано.
2.моля, уверете се, че правилния адрес за доставка въведена преди да тръгнете. След приключване на плащането ще е възможно, няма да можете да промените адреса за доставка. Ние не носим отговорност за грешна или достави на адреса.
ВРЪЩАНЕ :
1.ние поставяме удовлетворение на купувача на първо място. Ако не сте доволни от своите покупки, ние ще се радваме да произвежда замяна или връщане на общата цена на продукта, след приспадане на разходите за доставка и обработка (S&H) в рамките на 30 дни след вашите покупки.
2.за всеки обмен, възстановяване или на връщане на стоката трябва да бъде в първоначалното си състояние, включително кутия, опаковка, както и всички аксесоари или подаръци.

R

Добавки за продукти