.

.

PT-16 GY 16 канала, безжичен / Радио Флаш задейства определени с 2 приемници за nikon canon 600d d3100 d7000 d90 60d Безплатна доставка

PT-16 GY 16 канала, безжичен / Радио Флаш задейства определени с 2 приемници за nikon canon 600d d3100 d7000 d90 60d Безплатна доставка

BGN 31.98
Продукти


Описание :
Помещение нова PT-16 GY 16 канала, безжична / Радио flash trigger скорост на синхронизация 1/250 с 2 приемници въведение :
Дистанционно спусъка, за студийни светкавици и външната светкавица се използва като контролер на синхронни спусъка на студийната светкавица камера. Той се състои от предавател на сигнала и предизвика приемник и работи с помощта на безжично дистанционно управление с честотна модулация.
Предавателя на сигнала приема предварителна верига и компоненти, и може да предава кодирана безжична сигну FM. Схема на предавател е функция на готовност и хибернация, така че има ниска консумация на енергия; продукти могат да работят в режим на готовност повече от една година само с една батерия; непрекъснато действа в продължение на тридесет хиляди пъти. пусков ток е само на 0,01 мА, какво, със сигурност няма да доведе до увреждане на контакт светкавица на фотоапарат. Предавателя е приложим към традиционните или цифров фотокамере с горещ башмаком или интерфейс за управление на КОМПЮТЪР.
Задейства приемника използва суха батерия за захранване, че е безопасно, енергийна ефективност и удобно. Продуктът приема микропроцесор за управление на декодиране, който има отлична противоинтерференционную способност; чувствителна бързина на реакцията, най-високата синхронна скорост може да достигне до 1/250 сек.

R

Добавки за продукти