.

.

Long Keeper Brand Design класически мъжки слънчеви очила мъжки поляризирани очила шофиране Риболов луксозни слънчеви очила за мъже Gafas de sol

Long Keeper Brand Design класически мъжки слънчеви очила мъжки поляризирани очила шофиране Риболов луксозни слънчеви очила за мъже Gafas de sol

BGN 8.00
BGN 13.04
-39 %
Продукти


· Ние кораб товари по целия свят.
· Това е безплатна доставка, изпратена Китай Пост въздушна поща от зона 1 до зона 7. Други страни трябва да плащат част от цената. Ограничен тегло от 2 кг. Ако вашата поръчка е повече от 2 кг, свържете се с мен с подробности currier.
* Информация може да получите в рамките на 10-20 работни дни наред. Понякога това може да отнеме до 25 работни дни или повече, това зависи от дестинацията и други фактори.
· Времето за доставка по време на празниците(Коледа,Китайската Нова година и т.н.) Може да бъде повече от обикновено. Може да има закъснение на 5-10 дни.
· Ако ви спешно се нуждаят от продукти, Моля, изберете доставка DHL или EMS и заплащане на допълнителни такси.
· За да се гарантира, че ще получите поръчката си с tax free или ниски данъци върху вноса, ние я обяви като "подарък" с ниска цена, ако всички вносни такси или такси са отговорност на купувача. Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита.
В днешно време, можете да платите чрез Boleto, Visa, Master Card, QIWI, Western Union, дебитна карта Maestro, Web-Money и банков превод. В бъдеще в Ali Express ще бъде на разположение повече опции за плащане.
Купи с увереност! Ние сме 100% гаранция за удовлетворение на нашите клиенти!
· Ние гарантираме пълно връщане на парите, ако стоката не бъде получена в рамките на 60 дни.

R

Добавки за продукти