.

.

RealTS One piece Batan B1226 11kg двоен сачмен лагер водоустойчив серво за rc лодки

RealTS One piece Batan B1226 11kg двоен сачмен лагер водоустойчив серво за rc лодки

BGN 26.64
Продукти

Real TS One piece Batan B1226 11kg двоен сачмен лагер водоустойчив серво за rc лодки
Размер : 58x28x52 мм (Lxwxh)
Тегло : 120 грама
Скорост : 6.0/1.3 сек/360 градуса
Въртящ момент : 6.0/11 кг/см
Материал Съоръжения : Пластмаса
Тип лагер : двоен сачмен лагер
Аналогов серво
3 Щифта двигател
Приложение : Лодка
Вилка : JR
скъпи приятели,
Благодаря, че посети нашия магазин! Що се отнася до доставка и плащане, след което ние трябва да изясни това по-долу. Моля прочетете я преди да купите :
1. за спедиция в Бразилия, ние сме обещали дата на доставка в рамките на 90 дни въздушна поща стълб на кит или специална линия YW, ако вашата поръчка не ще бъдат доставени в рамките на 90 дни, моля, отворете спор и поискайте връщане веднага, ние ще възстановим цялата си плащат обратно, без забавяне.
2. за изпращане в Русия и Беларус ние ви предлагаме да изберете Posti Finland с по-ниска цена за доставка и бърза доставка , ние сме обещали в продължение на 40 дни от дата на доставка Posti Finland, ако не сте получили вашата поръчка в рамките на 40 дни posti finland, моля, отворете спор и поискайте връщане веднага, ние ще възстановим цялата си плащат обратно, без забавяне.
3. за изпращане на въздушна поща стълб кит в други страни (с изключение на Бразилия), ние сме обещали в рамките на 60 дни от дата на доставка, ако вашата поръчка не ще бъдат доставени в рамките на 60 дни, моля, отворете спор и поискайте връщане веднага, ние ще възстановим цялата си плащат обратно, без забавяне.

R

Добавки за продукти