.

.

Безшумни часовник кварцов механизъм, черен и червен ръце ремонт набор от инструменти-13 C42

Безшумни часовник кварцов механизъм, черен и червен ръце ремонт набор от инструменти-13 C42

BGN 2.00
BGN 2.61
-23 %
Продукти


100% чисто нов и високо качество на прост и стилен дизайн, отличен за ремонт, подмяна или производство часа Материал : пластмаса + алуминий размер на Хоста : 55x55x16mm(прибл) Размерът на часовниковата стрелка : 67 мм (прибл.) размер на минутната стрелка : 96 мм(прибл.) Размер на втора ръка : 116 мм (прибл) Захранва се от една батерия тип АА (не са включени в комплекта) количество : 1 комплект (както е показано)
Забележка :
Указатели са направени от тънки алуминиеви или желязна плоча, след един удар на време, въпреки, че на опаковката е добра, но все пак не може да избегне да бъде согнутым по време на транспортиране на големи разстояния. Ако това се случи ситуация, моля, леко гладките си направо с пръсти. Това не засяга използването.
Инсталиране на насоки се прави умело. Три игли трябва да бъдат инсталирани отделно и не се припокриват, доколкото е възможно. В противен случай това ще се отрази на работата, че тези насоки не могат да ходят. Моля, прочетете внимателно Бележки, преди да купите.
Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента. Моля, разберете, благодаря.
Пакетът включва : 1 x часовников механизъм 1 x часовата стрелка 1 x минутната стрелка 1 x секунди 1 x chiclet уплътнение 1 X метална уплътнение 1 X майната-надолу на кутията

.

R

Добавки за продукти