.

.

220V 2000W регулатор на скоростта SCR регулатор на напрежение потъмняване на димери термостат

220V 2000W регулатор на скоростта SCR регулатор на напрежение потъмняване на димери термостат

BGN 2.66
Продукти


Искаме най-новата версия на продукта, модернизированную функция. Той може да има различна форма или цвят. Ако не може да се съгласи, моля, не се купуват. Pls избират достъпен метод за проследяване на перевозкы на пратката информация, никога не питат проследяване на номер ако вашият метод перевозкы пратката не е на разположение.
Подходящо за електрически печки, бойлери, лампи, малки двигателя, електрическа ютия и т.н
Свържете това устройство с лампа или домакинството уред в последователен съединение
можете да се възпроизвежда регулировка на яркостта, скорост, налягане, ефектът на контрол на температурата
Жизнен период и лесна инсталация,много удобни за използване.
Материал : пластмаса, метал
Входно напрежение : 220 V
Максимална мощност : 2000 W
Регулируемо напрежение : 50-220 V ac
Размер : приблизително 5.3 x 4.7 x 2.8 см
1x регулатор на напрежение
Ако се нуждаете от повече подробности, Моля, натиснете и изпратете поръчката.Ако имате нужда от повече количества, моля свържете се с нас. Ако се интересуваме от цената,ако някои детайли не могат да се научат в моя магазин,моля, свържете се с нас, ние все още има много детайли, които не са публикувани.
Искаме най-новата версия на продукта, функция u pgraded. Той може да има различна форма или цвят. Ако не може да се съгласи, моля, не се купуват.
Моля, не отваряйте спор и не оставят никакви лоши отзиви, ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас,ние ще ви дадем задоволителен отговор. Надявам се, вие ще ни разберете, благодаря предварително.
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Ние ще ви изпратим данни в продължение на 5 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си.

R

Добавки за продукти