.

.

Реколта цвете, пеперуда лък Короната торта дантела елегантна хартиена торбичка за подарък пакети хляб, бонбони страна обвивка полза на орнаменти

Реколта цвете, пеперуда лък Короната торта дантела елегантна хартиена торбичка за подарък пакети хляб, бонбони страна обвивка полза на орнаменти

BGN 6.08
Продукти


1, име : ретро цветя / пеперуда / лък / Crown / колело / торта Завързана хартиена торбичка
2, Размер : около 12x6x22cm
3, Материал : Хартия
4, Дизайн : 6 дизайни като изображението
5, брой : 6 бр./лот
Моля, обърнете внимание : тази връзка е предназначена само за подарък чанта.
Имаме много, много цветове и форми подарък пакети, които можете да намерите в нашия магазин ...
Доставка :
1. Ние сме доставчик на фабрика,Ако искате да си купите larege брой,ние ще ви дадем добра едро за отстъпка,ако имате някакви въпроси,моля, свържете се с нас преди плащане, благодаря.
2. детайлите ще бъдат изпратени в рамките на 1-3 работни дни, след като ние ще потвърдим си плащат.
3. моля, уведомете ни дадете точен адрес, след заплащане в рамките на 1-2 дни; в противен случай ние ще изпратим на вашия продукт въз основа на вашия адрес в Ali express, така че се уверете, че той е правилния.
4. нормално, тя е на 10-30 работни дни за пристигането на въздушна поща, и приема 3-10 работни дни, спешно.Понякога това щеше да е по-дълго поради лоши атмосферни условия, загуба на време за митническо оформяне. Така че, Моля, търпеливо чакайте, докато не получите стоката си навреме. Ако не получи стоките в рамките на тридесет дни, моля, свържете се с нас и тогава аз ще ви помогна да го следите.

R

Добавки за продукти