.

.

Прост дизайн дълги обеци за жени позлатени сватбен планински кристал прозрачен с типа на обекта обеци падат по жени #E303

Прост дизайн дълги обеци за жени позлатени сватбен планински кристал прозрачен с типа на обекта обеци падат по жени E303

BGN 2.00
BGN 2.54
-21 %
Продукти

Прост дизайн дълги обеци за жени позлатени сватбен планински кристал прозрачен с типа на обекта обеци падат по жени #E303
1) ние приемаме Alipay, Западното съединение, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.
2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.
3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.
1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)
2.поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.
3.ние изпращаме само потвърден адрес на поръчките. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.
4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.
5. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.
6.Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.

R

Добавки за продукти