.

.

Автомобил електрически задни лифт специално за Hyundai H1 лесно за вас да контролирате багажника

Автомобил електрически задни лифт специално за Hyundai H1 лесно за вас да контролирате багажника

BGN 684.00
BGN 720.00
-5 %
Продукти

* Липса на инсталация вреда, се координира с първоначално автомобил * Толковейший анти щипок, той може да спре или да отиде на противоположния посока когато препона, предпазва от вас да бъде хлопнутым * регулиране на височината, може да се регулира на височина според техните изисквания
Характеристики на продукта 1. Управление с помощта на дистанционното управление,едно натискане улавя всички натискане на дистанционното управление,за да отворите/затворите задната врата, дори ако ръцете ви са заети, можете да направите това лесно.
2. Бутон на седалката на водача, лесно се управлява, когато сте в седалката на водача, щракнете върху бутона, за по-лесно управление на задната воротом.
3. бутон на задната порта, отлично ръководство за управление на леко натискане на бутона на задните портата, тя се затваря толкова, колкото ви е необходимо.
4. умен избегите щипка, потребител-безопасно, докато задния люк се затваря,след като той докосва пречки(хора или неща), той отскочи назад, автоматично, или ще спре там, така че избегающ ушибите вас.
5. Задаване на височина, удобна за потребителя задните врати може менмори височина, потребителят се дърпа врата на нивото, на което тя може да постигне, а след това дълго време се кликне върху бутона, за да автомобилът е бил инсталиран.Следващия път ,когато го отворите, той ще остане на височината, която сте задали.

R

Добавки за продукти