.

.

Роза мода висока шия и дълги ръкави, тъмно синьо кадифе майката на булката Рокли официални Русалка вечерна рокля сватбена рокля за гости

Роза мода висока шия и дълги ръкави, тъмно синьо кадифе майката на булката Рокли официални Русалка вечерна рокля сватбена рокля за гости

BGN 241.00
BGN 283.20
-15 %
Продукти

Снимки на продукта : това е готовият рокля, сшитое и сфотографированное Роза модата. Всички права запазени. Копиране или друго възпроизвеждане на изображението, е строго забранено.
Как да направите индивидуална поръчка :
Моля изберете всякакъв размер и цвят, и затворете вашите подробна измерване/цвят като Забележка когато Направете поръчка на поръчка. Благодарим ви.
Цветова Схема :
Рокля направена по поръчка и може да бъде направено във всеки цвят от цветовата диаграма, приложени по-долу, или ако имате нужда от друг цвят, моля, не се колебайте да поискате от продавача.
Независимо от това , дали ще изберете стандартен размер или ни давате своите индивидуални измервания, всички наши рокли индивидуално зашити за вас от нулата.
Моля, проверете вашите подробни размери agiants нашата маса размери, за да изберете най-подходящия, ако имате някакви двойни, моля, не се колебайте да се свържете с нас.
По-долу са само ръководство. Съветваме ви по възможност да наемат квалифицирана швею за измерване на размера на роклята. Винаги се правят на някой друг да направи за вас измерване : измерване на себе си ще неточни данни и може да доведе до чувство на неудовлетвореност . Измерете с по-бельо, подобно на това, което вие ще носите с рокля; не измеряйте върху други дрехи.

R

Добавки за продукти