.

.

Чистата Прозрачна Вода, Алое Вера Гел, Масло Овлажняващ Крем За Акне Намалява Порите На Кожата След Слънчеви Бани

Чистата Прозрачна Вода, Алое Вера Гел, Масло Овлажняващ Крем За Акне Намалява Порите На Кожата След Слънчеви Бани

BGN 3.87
Продукти


ефект :
Кристална чувствителна текстура, изключително помага за подобряване на кожата си суха, добавя влага на кожата, подхранва кожата, moisturizing вода на замъка, така, че кожата е влажна и нежна.
100% чисто нов и високо качество. Цвят : както е показано на снимката нето Тегло : 40 мл пакетът включва : 1 бр.
Забележки : 1.истинският цвят на елемента може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината. 2. Моля, позволете едно малко отклонение на данните от измерванията.
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Като правило, ние ще ви изпратим стоките възможно най-скоро, след като вашето плащане ще бъде завършена.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни,което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание,че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси,брокерски такси,мита и данъци върху вноса в страната си.Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.

R

Добавки за продукти