.

.

Alice & Elmer мъжки колан от естествена кожа, храповик с автоматична ключалка Колани за мъже сребро

Alice & Elmer мъжки колан от естествена кожа, храповик с автоматична ключалка Колани за мъже сребро

BGN 21.00
BGN 27.36
-23 %
Продукти


Доставка за дамски дънки
Ние ще ви изпратим пакет в рамките на 3-5 работни дни след датата на плащане е изчистено.Моля, уверете се, че вашият адрес е правилен, преди да купите.
Return Policy дамски дънки
Надяваме се, че нашите продукти са винаги може да ви направи доволни. Ако нещо не е така, моля, дънки свържете се с нас за първи път, най-добре със снимки, за да покаже джинсам проблема ясно.
Ако трябва да се върна, моля, направете това в рамките на 7 дни след пристигането си, купувачът носи отговорност за разходите за доставка.
Feedback за дамски дънки
Моля, кажете нещо за сделката, чрез системата за обратна връзка Alibaba. Не забравяйте да ни остави добър рейтинг, благодаря!
Notes дамски дънки
In order Order Jeans за да се гарантира,че вие ще получите своя orer безплатно данък при вноса, ние я обяви за "подарък" с по-ниски разходи за дънки. Тази по-ниска цена дънки не отразява общата цена, която ще платите, или пазарна стойност на продукта и не може да се прилага към държавите от различните тарифни правила. Всички вносни такси или такси са отговорност на купувача.
[1, руски приятел обърнете внимание, моля : - моля,попълнете пълното име на получателя на поръчка, поради новата политика на руската митница, в противен случай най-вероятно няма да получи пакет окончателно .

R

Добавки за продукти