.

.

Мини джобни ключодържатели за жени сигурност самоотбрана ключодържател лична аларма за авариен свирка за оцеляване ключодържател преди висулка

Мини джобни ключодържатели за жени сигурност самоотбрана ключодържател лична аларма за авариен свирка за оцеляване ключодържател преди висулка

BGN 1.00
BGN 1.22
-18 %
Продукти

Мини джобни ключодържатели за жени сигурност самоотбрана ключодържател лична аларма за авариен свирка за оцеляване ключодържател преди висулка описание на функцията :
Лесен за употреба и переноске, ниска консумация на енергия, ултра-силен сигнал за тревога.
Просто и ефективно устройство за лична сигурност.
Отличен за работници нощна смяна, жени, възрастни хора, инвалиди, пътеки за джогинг и тези, които пътуват сами.
Когато е в опасност, просто извадете пин, приложено към брелку, за да изключите алармата, алармата ще доведе до ултра-силна сирена.
Когато силата на звука на сирената ще намалее, развийте капака на отделението за батерията на гърба на алармата, за да го замените с нови батерии от същия тип.
Тип Елемент : Ключодържател Аларма
Материал : ABS пластмаса + метален прът
Размер : приблизително 6 х 4,5 х 2 см
Сила на звука : 120 децибела
Работно напрежение : 5 v
Цвят : Случаен Цвят
Пакета Е Включен
1 X ключодържател аларма
Доставка изпращаме по целия свят (с изключение на някои страни и APO/FPO). Ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

R

Добавки за продукти