.

.

KEYYOU 2 Button / 3 Button Car Remote Key черна гумена подложка за TOYOTA Avensis Corolla Lexus Rav4 2 3 каучук Безплатна доставка

KEYYOU 2 Button / 3 Button Car Remote Key черна гумена подложка за TOYOTA Avensis Corolla Lexus Rav4 2 3 каучук Безплатна доставка

BGN 2.00
BGN 2.21
-10 %
Продукти


100% Чисто Нов
Материал : Гума
Цвят : Черен
Размер на снимката шоу
Характеристики :
Лесна инсталация, високо качество, дълготрайност
Подходящ с 2 копчета или 3 бутони
Нарежете допълнителна бутона, за да я направя на 2-ри Бутон
Може да се замени остарялата копчета
Съдържание на пакета :
Подходящ за TOYOTA
Пакетът включва : 2 x гумена подложка за ключове
Продукта се изпраща в рамките на 7 работни дни след пълното заплащане.Ако не можете да получите своите стоки по време,моля, свържете се с нас на първо място, ние ще проверим и ще решим това за вас в най-скоро време.Ние ще отговорим на вашата поща в рамките на 48 часа е нормално. понякога трябва малко да се бавим заради почивните дни или празниците.Ако не можете да ни поща в рамките на 48 часа,моля, проверете вашата спам или се свържете с нас на друг адрес на електронна поща.
1.имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му. Ако този предмет е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна. Изключения не се случва! Цената на доставката носи както за продавача, така и купувача на два пъти.
2. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашия проект.

R

Добавки за продукти