.

.

Beibehang Flooring 3D тапети европейски стил Хол лукс Златна Роза мрамор лобито на хотела украса 3d подове tapety

Beibehang Flooring 3D тапети европейски стил Хол лукс Златна Роза мрамор лобито на хотела украса 3d подове tapety

BGN 31.00
BGN 42.40
-27 %
Продукти


Вземете Отбеляза :
Това е вид потребителски PVC самозалепващи водоустойчив мини стенни тапети. Ние трябва да направите според вашите точния размер (дължина и ширина). Вие трябва добре да знаете всички подробности, преди да закупят продукта. За да можете да получите това, което искате.
Моля, вземете вашата резервация се обърнете към следващия метод на изчисление : например, широчина от вашия пол е 2.5 метра, дължина-3 метра. Моля, добавете допълнителни 0,05 м както на дължина, така и по ширина при изчисляване . Площ : (2,5+0,05)m * (3+0,05)m=7,77 квадратни метра . Ще трябва да закупи 8 кв. метра, когато правите поръчка.
Моля, напишете точните размери на стената или на пода под поръчате или оставете ми съобщение навреме. След като получим вашият потвърден размера, обикновено ние ще го доставим в рамките на 3 дни. Ако не са ни предоставили своя подробен потребителски размер по-долу за поръчка в рамките на 24 часа, ние ще го конфигурирайте самозалепващи стенни тапети PVC в съответствие със следния размер по подразбиране.
Цената на сайта е посочена само за 1 квадратен метър, независимо от размера на подови стенописи - за целия модел. Потребителски картинки се състоят от много части. Това не е цялата тапети. Той ще се режат на много парчета, за да могат да се използват за международен транспорт. Моля, помислете внимателно преди да си купите, благодаря !
На обратната страна На тапети за вашия стенни стенописи има лепило, не е нужно да купувате лепило или паста за зъби.

R

Добавки за продукти