.

.

8 бр./компл. зубоврачебная Лаборатория разнообразни диамантени bora фрезеровщики зъб тренировки бижутери 2.35 мм високо качество

8 бр./компл. зубоврачебная Лаборатория разнообразни диамантени bora фрезеровщики зъб тренировки бижутери 2.35 мм високо качество

BGN 15.00
BGN 17.58
-15 %
Продукти


Добре дошли в моя магазин, се надявам, че вие ще бъдете щастливи, когато правите покупка!
Надежден продавач, купи с увереност!
1 .Надежден продавач. удовлетворение 100% на клиента е наш основен приоритет;
2. Високо Качество . Всички продукти ще бъдат два пъти проверяват преди изпращането, за да се гарантира, че ще бъдат най-добрите условия.
3. идеалната опаковка. Ние предлагаме-добри опаковъчни услуги и гарантираме, че продуктите ви не бъдат повредени по време на транспортиране .
Описание на продукта 100% чисто нов и високо качество, Безплатна доставка по целия свят!
Подходящ за тренировка на зубоврачебного техника, за зубоврачебного низкоскоростного на върха и тренировки за полиране на бижута идеален набор от диамантени свиня 8шт за стоматологични цели отличен за шлайфане на мед, алуминий и други метални материали, провеждане на гладка точна прецизност на обработката на дълъг срок на експлоатация-трайност се увеличава повече от 10 пъти по-дълго, отколкото високоскоростни стоманени режещи инструменти и повече от 200 пъти по-дълго, отколкото колелото на безопасен, надежден и лесен за използване общата стойност на обработката може да бъде намалена няколко пъти диаметърът на 2,35 мм, опаковъчен лист 8 бр.

R

Добавки за продукти