.

.

Никога Не Избледнява Най-Новата Мода Сребърен Цвят Двойка Пръстени, Бижута Австрийски Куб Кристал Циркон Мъжете Годежен Пръстен За Жени

Никога Не Избледнява Най-Новата Мода Сребърен Цвят Двойка Пръстени, Бижута Австрийски Куб Кристал Циркон Мъжете Годежен Пръстен За Жени

BGN 4.00
BGN 7.12
-44 %
Продукти

Описание на продукта
Бижута със златен пълнеж - това е солиден слой на качеството на злато, термообработанный вътрешен бижута, метал. Той притежава всички забележителни характеристики на бижута от чисто злато. Той е изключително траен и, ако за него се грижат, ще служат за цял живот. Моля, разгледайте златни бижута в интернет, за да разберете повече информация за този прекрасен нов продукт. Не сравнявайте бижута, пълни със злато, със златни накити, тъй като няма сравнение.
1.ние изпращаме на всички на нашите продукти по целия свят в рамките на 48 часа препоръчана поща china post registered mail/e Packet/china post ordinary small packet/DHL/EMS.
Начин на доставка зависи от общата сума на вашата поръчка
2. Понякога това може да отнеме до 4-7 седмици заради строгите митническа проверка.
3. време на прехода за обслужване на осигурено носеща и изключва почивните и празнични дни. Транзитно време може да се промени, особено в сезона на отпуските.
4. ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.
5. след изпращане на съобщение (покажи очакване на купувача да получи стоката), ние не можем да променим адреса на повече, така че, моля, проверете адреса пред него.

R

Добавки за продукти