.

.

Jinhao високо качество на среден писалка писалка чувствам се тежко на Едро безплатна доставка над 12000

Jinhao високо качество на среден писалка писалка чувствам се тежко на Едро безплатна доставка над 12000

BGN 22.00
BGN 25.60
-14 %
Продукти


Описание на продукта
Характеристики на фините умения, достойни за стил, по-гладко и удобно писмо, необичаен дизайн превръщат перо в изискано произведение на изкуството.
Чистота на дизайна отразява това, че според теорията на хуманизма, тя ви позволява да пишете с апломб. Ние се стремим да представи на обществеността за това произведение на изкуството от това време, което обединява висок вкус с традиционната китайска култура и съвременни немски технологии.
Ние продаваме само качествени дръжки !
Състоянието На Писалката : 100% Нов
Конвертор : заменяем конвертор мастило( може да бъде заменен с касета с мастило международен стандартен размер. Освен това, можете да използвате бутилка мастило.)
Перо : Средно
Дължина : 14 см прибл.
Тегло : 122 г прибл.
Диаметър : 15 mm
Пакетът включва :
1 X дръжка
1 X КУТИЯ
Нашата цел : да осигури 100% удовлетворение!
Моля, изпратете ни електронна поща, ако имате някакви проблеми преди продажбата и след продажба, нашата услуга за поддръжка на клиенти е винаги тук, за да ви даде задоволителен отговор.
Плащане :
Ние приемаме всички начини на плащане са на разположение на Aliexpress.com. Можете да изберете всеки един, който е най-подходящ за вас. За да защитите вашите интереси, плащането ще бъде временно остават Aliexpress и няма да бъде освободен, докато не получите поръчката си и не бъдете доволни от тях.
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Ние ще изпратим на стоки в рамките на 1 работен ден, след като си плати да бъде завършена. Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.

R

Добавки за продукти