.

.

жените стерлинги сребърни брошки, бижута, мода 925 сребро брошки за жени

жените стерлинги сребърни брошки, бижута, мода 925 сребро брошки за жени

BGN 19.00
BGN 22.40
-15 %
Продукти


Доставка :
1) ние ще изпратим на всички нашите продукти на световно EMS или стълб Хонг конг,грузя път ще зависи от общата стойност.
2) EMS детайл ще бъде изпратен извън след като уебсайт vertify обезщетение в 24 часа. Това обикновено отнема 3-15 работни дни за доставка.
Всички наши продукти са на стандартната фиксирана цена за доставка.Това обикновено отнема 10-25 работни дни за доставка.Понякога, като проблем custome и проблемът за времето си, това ще забави с няколко дни.Това може да бъде до 30 дни.
Правилата на връщане :
Когато получавате нашите продукти, нашите продукти не са изпълнени от качествени проблем причиненной нас, контакт в продължение на 3 дни, моля, ние ще възстановим вашата плащане в теб безусловно,ако безпокойство който е причинен от спешна фирма,моля излъчва, за да подпише договора и да го признае стоки, тогава причинява местната спешна дружеството и да подаде заявление с незабавна компания за въпроса.
Продавачът обещава :
гарантируйте че всички продукти са 100% съвсем нов, стриктно проверка, преди превоза, ще качествени продукти, осигуряване на което получавате продукт, без всичките проблеми на качеството. Ние правим всичко възможно, за да сте останали доволни.

R

Добавки за продукти