.

.

3 Значная Пластмасова Бутилка Парола За Заключване И Брава Вино Корк Вакуумно Tube Устройство Опазване Брава За Оборудване

3 Значная Пластмасова Бутилка Парола За Заключване И Брава Вино Корк Вакуумно Tube Устройство Опазване Брава За Оборудване

BGN 5.00
BGN 5.76
-13 %
Продукти


Пластмасова бутилка парола брава вино корк вакуум прясно приготвена уред
Характеристики :
Висококачествена Черна Пластмасова Червено Вино Корк Цифров Бутилка.
Това е брава, която може да блокира устата бутилки червено вино, прави една бутилка вино, запечатана, запазва червено вино в бутилка чист.
Това може да се предотврати кражба на червено вино в пияно състояние или замяната.
Червено вино с такова кодово заключване ще бъде много по-безопасно.
Той е подходящ за използване в кръчма, винения магазин, хотел, супермаркет и т.н.
Той също така е подходящ за рекламни подаръци.
Технически характеристики :
Цвят : Черен
Материал : Пластмаса
Размер : приблизително 4x4x4cm/1. 57x1. 57x1. 57in
Бележки :
Поради разлика в осветлението и персонализиране на екрана на цвета на елемента може да се различават малко от изображения.
Моля, позволете една малка разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания. Как да зададете парола? Първоначална парола кодов замъка равна 000, и направете така, че "0" на 3 ролери выровнялось по линия тагове за реклама. Перо в бутона за Настройка на парола в съответствие с spire (обикновено в страничната и долната повърхност на корпуса на замъка) трябва да остане неподвижен, определени до края на въртене на номер колела задаване на нова парола, номер, сочещи на линия изравняване, да отида на бутона обратно в нормално положение, че успешно зададете нова парола.

R

Добавки за продукти