.

.

Дълбока Вълна 3 връзки със затварянето на снопове от човешки косъм бразилски косата тъкане на снопчета със затварянето на ALIPOP дантела закриване Не Реми 4 бр.

Дълбока Вълна 3 връзки със затварянето на снопове от човешки косъм бразилски косата тъкане на снопчета със затварянето на ALIPOP дантела закриване Не Реми 4 бр.

BGN 88.00
BGN 153.92
-43 %
Продукти


версия=1.8; - дата=20170323
guan_lian_Begin
guan_lian_End
production_information_Begin
production_information_Begin
production_information_End
product_photo_End
hair_measure_Begin
Съвети : 3 връзки е достатъчно за главата или да се комбинират със затваряне.Ако искате по-пълен външен вид, 4 греда заедно-това е добър избор. Основното правило е : по-дълга коса са равни по-къса от ширината на патица.
hair_measure_End
about_us_Begin
Като една от водещите компании за производство на човешки косъм, ние се стремим да предоставим на нашите клиенти най-добрите 100% - ные разширяване на човека за коса на пазара. Независимо от това, дали сте начинаещ в нашия сайт или нов клиент, като цяло, нашата цел е да ви бъде първият избор за висококачествен 100% изграждане на коса Remy. Alipop hair е изградила своята репутация в продажбата на висококачествени, фини, меки наращенных коса Remy, придружени бърз, удобен и надежден за обслужване на клиенти. Опитайте нашата отдаденост днес; да пазарувате за вашия перфектен поглед върху alipop hair company.
about_us_End
hair_usage_Begin
Използвайте гребен с широки зъб, леко срешете косата, къдрава коса, моля, разглаживайте косата ръчно.
Не срешете косата от корена до върха. като се започне от върховете, срешете ги жестоко, а след това от средата,след това, най-накрая, преминете към върха на главата му.
Косата може да се объркате, защото те са прекалено сухи и се събират твърде много прах и други неща, в това време не забравяйте да ги измиете с шампоан, тъй като това ще ги направи още по-лошо.Изплакнете с чиста, топла вода и дълбоко подгответе го за известно време, той ще става все по-добре и по-добре!
hair_usage_End
buyer_experience_Begin купувачът заплаща разходите за доставка, продавачът заплаща цената за доставка Снимка предоставена обмен на разположение Неприязън / неподходящия да промени стил или цвят, да доставка грешни предмети или цветя, да да да, проблемът е в качеството на да да да изкуствена причина не не не не
1 : Pls проверяват внимателно опаковката когато u получават пакет.

R

Добавки за продукти